Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunSİBADER Çocukla Çocuk Oldu

SİBADER Çocukla Çocuk Oldu

İskenderun’da faaliyet gösteren SİBADER (Siirtliler ve Batmanlılar Dayanışma ve Kültür Derneği) ara tatili fırsat bilerek öğrencilere yönelik anlamlı bir kampanyaya imza attı.

SİBADER yönetimi, İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Sönmez’in çocuklar için başlatmış olduğu etkinliklere destek olarak çocukları lunaparka götürdü. SİBADER Başkanı Yaşar Kemal Araç öncülüğündeki organizasyonda gönüllerince eğlenen çocuklar unutulmaz bir tatil hediyesi aldı. Sönmez anlamlı kampanyaya destek olan SİBADER ailesine teşekkür etti.

ARAÇ: ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER SİBADER

Başkanı Yaşar Kemal Araç programla ilgili açıklamasında; “Siirtliler ve Batmanlılar Dayanışma ve Kültür Derneği olarak sosyal projelere de ağırlık veriyoruz. Derneğimizin amaçlarından birisi de çocukların derslerin stresinden kurtularak biraz moral kazanmaları. Çünkü onlar bizim geleceğimizdir. Onlar gülerse dünya güler. Bugün de onları güldürmek, eğlendirmek istedik. Tüm dernek yönetimimize ve İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Sönmez’e teşekkür ediyorum” dedi. Lunaparkta eğlenen çocuklar, başta SİBADER Başkanı Yaşar Kemal Araç olmak üzere projede emeği geçen İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Sönmez’e ve herkese teşekkür ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER