Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberSigorta Acenteleri Kurultayına İTSO dan 3 katılım

Sigorta Acenteleri Kurultayına İTSO dan 3 katılım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri  İcra Komitesi (SAİK) ev sahipliğinde ilk kez Sigorta Acenteleri Kurultayı düzenledi.

Ankara’da düzenlenen kurultayda sigorta acenteleri ile delegeleri sektörel kurum ve kuruluşların temsilcileri, meslek sivil toplum kuruluşlarının temsilciler Oda ve Borsaların meclis ve meslek komite üyeleri katıldı.

Kurultaya İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 18. Grup Meslek Komite Başkanı Cemalettin Secerli ile İTSO Meclis üyesi ve 18. meslek komite üyesi Yasin Keleş ve SAİK Delegesi  Sigortacı Celal Dönmez  katıldı.

TOBB Konferans salonunda gerçekleşen ve acentecilik mesleğine ilişkin güncel konuların ele alındığı kurultaya, TOBBO Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB yönetim kurulu üyesi Hakan Ülken, TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut, TSB Genel sekreteri  Mehmet Akif Eroğlu ve Müsteşar Dr.Ahmet Genç, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 18. Grup Meslek Komite Başkanı Cemalettin Secerli ile İTSO Meclis üyesi ve 18. Meslek Komite üyesi Yasin Keleş ve SAİK Delegesi  Sigortacı Celal Dönmez  de katıldı.

Acentecilik mesleğine ilişkin güncel konuların değerlendirildiği kurultay sonrasında katılımcılar Anıtkabiri de ziyaret ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER