Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberSıkım Fabrikalarına Denetim Arttı

Sıkım Fabrikalarına Denetim Arttı

Zeytin hasadına başlanılması ile birlikte fabrikalara denetimleri artıran Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, son olarak Antakya ve Samandağ’daki fabrikalara uğradı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, zeytin hasadına başlanılması ile birlikte fabrikalara denetimleri artırdı. Son olarak Antakya ve Samandağ’daki fabrikalara uğrayan ekipler, vatandaşların temiz ve sağlıklı gıda ürünlerine ulaşması için gerekli önlemleri alıyor.

Fabrika ve üretim yerlerinde kontrol ve denetim yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, sıkım fabrikalarını hedeflerine aldı.

Zeytin sıkımı ve zeytinyağı üretiminin yapıldığı fabrikalardaki hijyen ve uygunluk kontrolü Büyükşehir zabıtaları ile Veterinerlik, Gıda Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı gıda mühendisleri tarafından gerçekleşti.

Mevzuata uygun hareket eden iş yeri yetkililerine teşekkür eden ekipler, vatandaşların sağlığını riske eden durumlara müsaade etmeyeceklerini, denetimlerin ise devam edeceğini bildirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER