Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSimon Aqua Park Görkemli Törenle Açıldı

Simon Aqua Park Görkemli Törenle Açıldı

Samandağ turizmine büyük katkı sağlayacak olan ve 50 kişiyi istihdam eden  “Simon Aqua Park otel ve Yüzme Havuzu, Kır Bahçesi ve Restoran” tesislerine görkemli açılış töreni düzenlendi.

Samandağlı İş İnsanı Rafi Geyik’in girişimiyle, Koyunoğlu mahallesinde 20 odalı bir butik otel, yüzme havuzu, kır bahçesi ve restoran içeren Simon Aqua Park otel ve Yüzme Havuzu, Kır Bahçesi ve Restoran  Tesisleri açılışına; Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, HBB başkan vekili Av. Murat Hayzaran,  başkan yardımcıları Timur Bozoğlan, Aydın Duran, ATSO başkanı Hikmet Çinçin,  CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, AK Parti Samandağ İlçe başkanı Semir Özdemir, İYİ parti Samandağ İlçe başkanı Seyran Ziroğlu, MHP Antakya İlçe başkanı Adnan Akdaş, işadamları Samandağ kuyumcusu Munip Fırıncıoğulları, Ekrem Kondakçı, Erdoğan Ray ve çok sayıda kişi katıldı.

RAFİ GEYİK “HEDEFİMİZ, HATAY’IMIZA VE İLÇEMİZİN TURİZMİNE KATKI SUNMAKTIR.”

Samandağlı iş adamı Rafi Geyik, açılışta yaptığı konuşmasında “Hedefimiz, medeniyeler başkenti olan Hatay’ımıza ve ilçemizin turizmine katkı sunmaktır.” dedi.

Vekiller, Belediye Başkanları ve İş insanları törenden yaptığı konuşmalarda; ”Dağı delerek Samandağ turizmine büyük katkı sağlayacak olan muhteşem bir tesis yapan iş adamı Rafi Geyik’i tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Samandağlı iş adamı Rafi Geyik, SİMON AQUA PARK OTEL ile ilgili verdiği bilgiler ise;  “İşletmemiz, 20 dönüm arazi üzerinde kurulu olup; yüzme havuzu, 20 odalı butik otel, kır bahçesi ve restoran şeklinde tasarlanmıştır. Bu işletmede hedefimiz, hem turizme katkı sağlamak hem de  istihdamı sağlamaktır. Koyunoğlu’ndan Samandağ manzarasını ve denizin eşsiz güzelliğini seyretme imkanı sağlamak istedik. Bu işletmeyi Hatay halkına sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER