Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSimon Aqua Park Otelde Kahvaltı Düzenlendi

Simon Aqua Park Otelde Kahvaltı Düzenlendi

Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanlığının Simon Aqua Park otelde düzenlediği kahvaltı organizasyonuna katıldı, dikkat çekici söylemlerde bulundu.

Başkan Yılmaz konuşmasında şunlara yer verdi: “Kayseri’ de, Konya’ da Ak Partili olmak kolay. Ama Samandağ’ da yüreğini koyup ben Ak partiliyim, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıyım demek daha zordur. Bu yüzden burada bulunan bacılarımı yürekten kutluyorum. Gerçekten bu çok önemli. Sizlerin arasında olduğum için çok mutluyum. Antakya Belediyesi olarak da her zaman sizlerin yanınızdayız. Allah yolunuzu, yolumuzu açık etsin. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşildal: Samandağ’ı asla yalnız bırakmadık …

Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, temel meselelerde bile Samandağ’ın sorunlarını çözemeyenlerin, gelmeden, gitmeden, gönlünü almadan, istişarede bulunmadan % 95 oy aldığını, bunu da birilerini öcü gibi göstererek yaparak başardıklarını ifade etti.

Yeşildal, şunları dile getirdi: “Biz kötü siyaset yapanlara rağmen Samandağ’ımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Adeta nakış nakış işleyerek, Samandağ’ımızın, Samandağlımızın bütün hizmetlerini onlara inat yapmaya devam edeceğiz. Bunun buradan sözünü veriyorum.” dedi. İl Başkanı Yeşildal, konuşmasının devamında, yapılan hizmetlerden biri olan Samandağ Devlet Hastanesini 10 güne kadar açılacağını ifade etti.  Yeşildal, Kadın kolları ve ilçe teşkilatının başları dik bir şekilde halka gitmesini istediklerini belirterek ‘Samandağ’ dan destek istiyoruz. Samandağlı kardeşlerimizden rey istiyoruz. Bir kere bu zihniyete bir ders vermeleri lazım. Şunu demeleri lazım  tarihinden bu yana Samandağ olarak % 95 oy verdik. Suyumuzu bile akıtmadınız, yolumuzu yapmadınız. Bu sefer bize hizmet eden, bizim emrimizde olan, bizi gece gündüz yalnız bırakmayan Ak Partiye destek veriyoruz.’ deyip hesap sormalarını istiyoruz. Bir kez daha sormak istiyorum % 95 oy veren Samandağ halkı HADO’yu hak etmiyor mu arkadaşlar? Yerleşim merkezlerinin dışında Madenli’ ye gittiler HADO’yu kurdular. Niye Samandağ’a da kurmadılar? Samandağlılara sesleniyorum. Oy veriyorsunuz, hakkınızı arayın. Büyükşehir belediyesinin en asli, asgari görevi halkın içme suyunu temin etmek onu bile yapmaktan aciz duruma düştüler. Allaha hamdolsun Karaçay Barajından Samandağ’a içme suyunu biz getirdik. Hiç merak etmeyin bizler Ak Parti kadroları olarak Samandağ’ı asla yalnız bırakmadık, her zaman yanı başınızdayız. Sizlerde göğsünüzü gere gere Samandağlı kardeşlerimize yaptığımız hizmetleri anlatın ve bu davaya destek isteyin. Sizi asla mahcup etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Başınızı öne eğdirmedik, bundan sonra da eğdirmeyeceğiz.”

Yayman: Başarı hikayesinde kadınların payı büyük …

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’da konuşmasında şunlara değindi: “Ak partinin 20 yıllık başarı hikayesinde en büyük pay sahibinin kadınlarımız olduğunun farkındayız. Eğer bu gün Ak Parti % 50 millet desteğiyle iktidarda olduysa bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi, evde çocuğunu, eşini, anasını babasını bırakarak her koşulda ‘ben Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset yapacağım, ben Ak partide Milletime memleketime faydalı olacağım diyen’  siz kadınlarımızın eseridir. Hepinizi tebrik ediyor, kutluyorum” dedi.

Bu toplantının asıl amacının Samandağlı kadınların taleplerini dinlemek olduğunu belirten Yayman, parti olarak yaptıkları çalışmaları ve planlarını anlattı.

Konuşmaların ardından mikrofon kadınlara verildi ve Samandağ ile ilgili talep ve beklentileri dinlendi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER