Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanŞırnaklı Öğrenciler Yavuz'a Teşekkür Etti

Şırnaklı Öğrenciler Yavuz’a Teşekkür Etti

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Şırnak İlinin Kızılsu Köyünde gönüllü 9 Öğretmenin Kurduğu GÖNÜL Dershanesi, Ünlü Sanatçımız Alişan’ın “ALİŞAN İLE HAYATA GÜLÜMSE” program haber müdürü Hüseyin Hatun ve ekibinin Şırnak’ta program çekimleri sırasında ekibe, “Dershanenin kitap ve kırtasiye malzemelerine ihtiyaçlarının olduğunu dile getirmiş ve ekipte bu talebi Başkan YAVUZ’A iletmişti.

Bu talebin kendisine iletilmesi ile harekete geçen Başkan YAVUZ; “Konuyla ilgili Temizlik İşleri Ömer Faruk Güder’e verdiği özel talimatlar doğrultusunda, Şırnak’lı öğrencilere Matematik, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleri için 240 adet soru bankası kitapları, Kırtasiye malzemeleri, tahta kalemi ve mürekkep gönderildi.

Konuyla ilgili kısa açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Öncelikle Gönüllü öğretmenlerimize bu anlam yüklü davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Eğitim, Öğretim ve özellikle de öğrencilerimiz Ülke geleceğimizin teminatıdır. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların hat safhalarda olduğu bu dönemlerde bu her zamankinden daha fazla önem kazanmıştır.

Gönüllü Öğretmenlerimiz: Ercan Kayan, Mehmet Danış, Hicret Bilik, Cüneyt KAYAN, Veysel ERGİN, Selman Arat, Ahmet Kahraman, Doğukan Gürses, Sercan Kayan.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER