Perşembe, Nisan 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSivaspor teknik direktör yardımcısı Ayhan Tenbeloğlu: "İnşallah Bir Gün Yollarımız Hatayspor ile...

Sivaspor teknik direktör yardımcısı Ayhan Tenbeloğlu: “İnşallah Bir Gün Yollarımız Hatayspor ile Kesişecek!”

Sivaspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın yardımcısı Ayhan Tenbeloğlu, gönlünün her zaman memleketinin takımı Hatayspor da olduğunu söyledi..

Süper Lig’de Sivaspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın yardımcısı Ayhan Tenbeloğlu, Hatayspor’u başarısından ötürü kutlayarak, Süper Lig’de de aynı mücadeleyi sürdüreceğine inandığını söyledi.

Ayhan Tenbeloğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, 53 yıl aradan sonra şampiyon olarak Süper Lige yükselmeyi başaran memleketinin takımı Hatayspor’un artık yeni hedefler peşinde koşması gerektiğini ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın bu başarıda büyük pay sahibi olduğunu belirten Ayhan Tenbeloğlu, şöyle devam etti:

“Son 3 yılda Hatayspor büyük atılımlar kaydetti. Kulübün Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın takımın her daim yanında olması takımı moral ve motivasyon açısından güçlendirdi. Sivaspor’da her hafta Hatayspor’un maçlarını yakından takip ederek, en az onlar kadar heyecan yaşadım. Şu anda Sivaspor’da Rıza Çalımbay hocam ile çalışıyorum, hem kendimi geliştiriyorum hem de geleceğe hazırlık yapıyorum. Gelecekte en büyük hedeflerim arasında Hatayspor’da görev almak var. İnşallah bir gün bu nasip olacak. Memleketemin takımında görev almak bana onur ve gurur verir. İngiltere ve Türkiye’de edinmiş olduğum tecrübeleri teknik adam olarak uygulayacağıma inanıyorum. Şu anda Rıza hocamla birlikte olmaktan mutluyum ve teknik heyet olarak başarılı olduğumuza inanıyorum. Ama her zaman gönlümünde Hatayspor’da olduğunu ifade etmek istiyorum. İnşallah bir gün yollarımız kesişecek ve bu büyük camia ile kucaklaşacağım.”

“Hatayspor Süper lig de kalıcı olmak istiyorsa transferde çok dikkatli olmalı”

Antrenör Ayhan Tenbeloğlu, Hatayspor’un Süper Ligde kalıcı olabilmesi için transferde az hata yapması gerektiğini vurguladı.

Teknik direktörün vereceği raporun önemli olduğunu belirten Ayhan Tenbeloğlu, “Kadroyu tamamen dağıtmadan nokta transferler yapılmalı ve alternatfli geniş bir kadro kurulmalı. İzlenen oyuncular ve tanıdık isimler Hatayspor’a kazandırılmalıdır. Macera aranmamalı, bilmedikleri ve tanımadıkları ülkelerin oyuncularını transfer etmeli. Hatay’a uyum sağlayacak oyuncular kazandırılmalı” diye konuştu.

Lütfü Savaş’ın hedef koyması önemli

Onursal Başkan Lütfü Savaş’ın Barcelona ve Ajax’ı Hatay’a getirmek istemesinin önemli bir hedef olduğunun altını çizen Ayhan Tenbeloğlu, “Hatayspor büyük bir camia, elbette ufkunu geniş tutmalı ve geleceğe uzun soluklu bakmalıdır. Başkanımızın Barcelona ve Ajax ile Hatayspor’u oynatmak istemesi hedefllerin bitmediğini gösteriyor. Hatayspor’a da bu yakışırdı. İnşallah bir gün bu hedefleri birlikte yaşarız. Bir Hataylı olarak da bu bana gurur verir” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER