Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunSiyasetçi Dönen İGC'yi Ziyaret Etti

Siyasetçi Dönen İGC’yi Ziyaret Etti

SHP CHP ve Doğruyol partilerinde siyaset yapan Mehmet Dönen İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerle ülke ve bölge gündemini konuştu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Eski Bakan Dönen cemiyet binasında samimi sohbet gerçekleştirdi.

Cemiyete yaptığı ziyaret nedeniyle Eski Bakan Mehmet Dönen’ e teşekkür eden Başkan Diyap Atar; ”Bölgemizin siyasette gücünü daha da arttırmak için topyekûn çalışılması gerekmektedir.” dedi.

Dönen, ülkemizde cem evlerine yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum diyerek; ”Devletimizin tüm kurumları bu tür girişimleri de kınamalı dedi. Yakalan şüpheli iyi sorgulanmalı ve bu işin gerçek yüzü ortaya çıkartılmalı, Özellikle ekonomi de ciddi sıkıntı yaşanmaktadır. Yapılan yanlış uygulamalar ülkemizin ekonomisine ciddi zarar verdi açıklamasını yaparken, Büyükşehir belediye yasasının çok sorunlu olduğunu ve bunun en çok mağdurunun vatandaşlar olduğunu ve bu konunun kesinlikle çözülmeli gerekmektedir.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER