Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunSiyaseti Kasetlerle Yönetiyoruz!

Siyaseti Kasetlerle Yönetiyoruz!

Vatan Partisi Hatay milletvekili adayları İskenderun Kore Gazileri anıtı önünde bir basın açıklaması yaparak, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin bir kasetle adaylıktan çekilmesini doğru bulmadıklarını bir kasete boyun eğmelerini değerlendiren bir basın açıklaması yaptı.

Basın toplantısına Vatan Partisi Hatay  milletvekili adaylarından Zerrin Öztürk, Sadık Karakaş, Beşir Baysoy, İlhan Dilşen, Şebnem Vardar Dilşen ilçe başkanı ve yöneticiler katıldılar.

Basın açıklamasını Av.Zerrin Öztürk yaptı.

“Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından bir kasetle çekilmiş bulunması olayı, siyasetimizde yeni bir olay değildir. Türkiye maalesef 2010’dan beri kasetlerle yönlendirilmektedir.

 

ABD’nin başında bulunduğu sistemin darbeler dışında siyaseti yönlendirmek için darbeler dışında kaset gibi yöntemlerle siyasete yön vermeye çalışmıştır ve halen çalışmaktadır.

 

Bu tür kirli araçlara da boyun eğenler var. Bir kasetle devrilebiliyorlar. Türkiye’yi kasetlere boyun eğenleri mi, bir kasetten korkanlar mı yönetecek?

 

Türk siyaseti ancak buna boyun eğmeyenlerle Türkiye’yi yönetebilir.

 

ABD kasetleri çıkartıyor ve Türkiye’nin cumhurbaşkanlığı seçimine üç gün kala müdahale ediyor.

2010 yılında CHP’ye yapılan kaset operasyonunun üzerine de gidilmemiş ve sorumluluarın bugüne kadar yakalanıp yargıya teslim edilmemesini de hatırlatıyoruz. Sorumlular, niçin 2010 yılında CHP’ye yapılan kaset operasyonunun üzerine gidemeyip, o operasyonu yapanları yakalayıp yargıya teslim edemiyor?

 

Bu sistem kirlenmiştir. Kaset operasyonları kişilerin değil sistemin sıkıntısıdır. Bu kirlenmiş sistem dünyanın her yerinde bu uygulamaları yapmakta ve ülke siyasetlerini yönlendirmektedir. Çin’de bu tarz uygulamalar olmamaktadır. Çünkü bu sistemin dışında olduğundan siyasetini bu kirliliklerden korumaktadır.

 

Vatan Partisi’ni kimse kasetlerle yönetebilir mi? Vatan Partisi kasetlerle yönetilemez.

 

Bu sistemi lanetliyoruz, kasetlerle yönetilen siyaseti mahkum ediyoruz. Bugün Türkiye’deki bütün örgütlerimizle meydanlara çıktık ve “kasetlerle yönetilen siyaseti mahkum ediyoruz!”

 

Bu sürecin içinden çıkmanın yolu, bu tertipleri düzenleyen Türkiye düşmanlarına isyan etmektir. Biz Vatan Partisi olarak, Kasete, baskıya, tertipe boyun eğmeyerek bu sistemin içinden çıkacağız. 15 Temmuz’da o şiddete boyun eğseydik kazanamazdık.

 

Memleket Partisi üyelerine çağrımız şudur: “ Kirlenen bu sistemin içinde boğulmamak için Memleket Partisinin bütün değerli yöneticileri ve üyeleri gelin Vatan Partisi’ne katılın. Vatan Partisi’nde teslimiyet yoktur, eğilmek yoktur”

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER