Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiSiyasette Ortalık Karıştı!

Siyasette Ortalık Karıştı!

HÜDA-PAR adıyla bilinen Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriye Yapıcıoğlu’nun, Cumhur İttifakı’nı destekleyecekleri açıklaması sonrası ortalık karıştı.

Sebebi ise partinin genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun geçmiş dönemlerdeki söylemleri oldu.

Sebebi ise partinin genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun geçmiş dönemlerdeki söylemleri oldu.

Geçtiğimiz yıl, 1990’larda Türkiye’yi kana boğan, Konca Kuriş ve Gaffar Okkan başta olmak üzere yüzlerce kişiyi katleden Hizbullah hakkında “Türkiye Cumhuriyeti’ne göre Hizbullah terör örgütü olabilir ama bana göre bir terör örgütü değil” demişti.

Geçtiğimiz yıl, 1990'larda Türkiye'yi kana boğan, Konca Kuriş ve Gaffar Okkan başta olmak üzere yüzlerce kişiyi katleden Hizbullah hakkında "Türkiye Cumhuriyeti'ne göre Hizbullah terör örgütü olabilir ama bana göre bir terör örgütü değil" demişti.

Sonrasında ise Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında “Herkes tartışılabilir, 80 küsür sene önce ahirete göçmüş bir kişiyle ilgili konuşmanın bize ne faydası olacak ki?” sözlerinde bulunmuştu.

Sonrasında ise Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında "Herkes tartışılabilir, 80 küsür sene önce ahirete göçmüş bir kişiyle ilgili konuşmanın bize ne faydası olacak ki?" sözlerinde bulunmuştu.

Şimdi ise başka bir video daha ortaya çıktı. HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun çocuk yaşta yapılan evlilikler hakkında ““Kime göre çocuk? Neye göre çocuk? Şimdi bazıları 20 yaşındadır ama hâlâ çocuktur, bazıları 15 yaşındadır ama olgundur” sözleri gündeme bomba gibi düştü.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER