Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberSiyasi Partiler, ahlaksızdan korkmayan, ahlaklı insanlar tarafından yönetilmelidir.

Siyasi Partiler, ahlaksızdan korkmayan, ahlaklı insanlar tarafından yönetilmelidir.

 

 

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, sosyal medya mesajında, siyasi partilerde; ahlaksızlardan korkmayan “ahlaklı insanların” görev alması gerektiğini Söyleyerek, ahlaklılar olduğu sürece iftira, yalancılık ve şerefsizlik sermayesinin tükenmeye mahkum olduğunu bildirdi.


İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin’in sosyal medya paylaşımı şöyle:
“Siyasi Partiler, ahlaksızdan korkmayan, ahlaklı insanlar tarafından yönetilmelidir.
Onun için devam edeceğiz, durmayacağız. Her siyasi partideki ahlaklı insanlara sesleniyorum…İftiradan yılmayın, şerefsizden korkmayın, yalancıdan bıkmayın. Çünkü bu sermaye, siz doğru oldukça tükenecektir. Siz ‘yoruldum’ dediğiniz an, meydan bunların olacaktır. Kendilerinde izzet iffet olmadığı için, herkesin izzetine, iffetine iftira ile dil uzatırlar. Karşınızda iki çift laf edemezler.
Çünkü Rabbim yaratırken, bunlardan sadece ahlakı değil, onur veren her meziyeti esirgemiş.
Hırsızdır bunlar, hepsi nankördür de. Bunların işi, her siyasi partiyi sülük gibi sömürmektir. Biz kararlıyız, affetmeyeceğiz. Günü gelince de hepsini teşhir edeceğiz. Kim neyi hak ediyorsa da, bizden o muameleyi görecek. Ancak zamanını tayin bize aittir.
Her şey çok İYİ olacak. Hatay çok daha İYİ olacak. Herkese en derin saygı ve sevgilerimle.Rabbim hepimize doğruda kuvvet versin. Allah’a emanetsiniz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER