Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiSokakta Yaşayan Kader Aşkar'a, Sokağa Çıkma Cezası Kesildi

Sokakta Yaşayan Kader Aşkar’a, Sokağa Çıkma Cezası Kesildi

İzmir‘den İstanbul Aksaray’a 2 hafta önce gelen 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Kader Aşkar‘a sokağa çıkma yasağı cezası kesildiği iddia edildi..

Sokakta Yaşayan Kader Aşkar’a, Sokağa Çıkma Cezası Kesildi

İstanbul sokaklarında yaşam mücadelesi veren Kader Aşkar’ın eşinin 7 yıl önce bir cinayete kurban gittiği ve yaptığı boncuk takılar ile geçimini sağladığı belirtildi. Kader Aşkar’ın parasını ödeyemediği için Aksaray’ın kenar otellerinden birinden elinde valizi battaniye ise kovulduğu, kalacak yer bulamayınca, cami avlularında ve sokakta kalmaya başladığı belirtildi.

İstanbul’da Sokakta Yaşayan Kader Aşkar’a Ceza Kesildi

Kader Aşkar, kendisine Cuma gecesi başlayan sokağa çıkma yasağında polislerin kendisine sokağa çıkma para cezası kestiklerini belirterek, “Bu para cezasını ben ödeyemem ki” dedi.

Kader Aşkar ,para cezasının iptal edilmesi için ve yaşadığ bu zor şartlardan kurtulmak için yetkililerin kendisine sahip çıkmasını talep etti.

Kader Aşkar: Sığınma Evinde Küçücük Çocukların Kölesi Oldum

Kader Aşkar, “Sığınma evlerinde küçücük çocukların kölesi oldum eziyet gördüm.ama sokakta kalmaktan iyidir diye İBB’ye, kaymakamlıklara gittim.Hiç bir kimse ilgilenmedi,yüzüme bile bakmadılar. Ben insan değil miyim? Sokakta kalmaya basladım. Buraya da bir otobüse binip rastgele geldim. Maltepe’de sokakta kalırken örtündüğüm elimdeki bu battaniyeyi almaya çalıştı zabıta, korona bulaştırırmışım diye.Birde yetmezmiş gibi dün sokağa çıkma para cezası yedim polisten. Benim evim mi vardi da sokağa çıktım? Ben günlerdir sokakta kalıyorum. Orda burda korku dolu gecelerde uyuyamıyorum ki zaten”diyerek isyan etti.

etiketler: izmir, izmir haber, istanbul, istanbul haber, istanbul coronavirüscoronavirüscoronavirüs haber,

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER