Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSokakta Yaşayan Kadına Yardım Eli Uzandı

Sokakta Yaşayan Kadına Yardım Eli Uzandı

Samandağ’da, isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, kanser hastası olan ve hayattaki tek varlığı olan kızı ile birlikte sokakta yaşayan, dul, kimsesi olmayan muhtaç bir kadına apartman dairesi bağışladı. Gelişme, önceki gün yaşandı.

Ali Nurlu’nun başkanı olduğu Hatay Toplum Gönüllüleri Derneği’nin, Samandağ sokaklarında yaşayan, kanser hastası, kızının da boğazında tümör olan, dul, kimsesi olmayan Selda Zubari adlı kadının durumunu sosyal medya hesabında paslaşmasından sonra, Samandağlı Ö.H. adlı hayırsever, Toplum Gönüllüleri aracılığıyla kadına yardım etmek istediğini söyledi. Dernek Başkanı Ali Nurlu, hayırsever ile yardıma muhtaç kadını bir araya getirdi.

Sokakta yaşayan kadın ile kızının bir eve sahip olmasından ötürü çok mutlu olduğunu, bu önemli gelişmeden ötürü gururlandığını söyleyen Ali Nurlu, yapımı henüz tamamlanmamış olan dairenin sıva, boya ve ince işlerinin de yine hayırseverler katkısı ile tamamlanacağı bilgisini verdi.

Toplum Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Nurlu, sosyal medya hesabında şunları paylaştı:

“Tüm zamanların en büyük hayrı… Güzel yürekli insanlar halen var. Kendi ve kızı kanser hastası olan, evsiz ve çaresiz dul annemiz adına, bugün Samandağlı bağışçımızdan, kaba inşaat durumunda olan dairenin tapusunu bağış olarak aldık. Şimdi sırada, annemize ve çocuklarına şefkatli bir yuva olacak olan bu evi tamamlamak var. İyi ki, çaresiz ve zor durumdaki anne ve çocuklarımızın yaşamındasınız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER