Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSon dakika! Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat Annesini ve Kardeşini Öldürdü!

Son dakika! Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat Annesini ve Kardeşini Öldürdü!

Hatay Vali Yardımcısı ve Afrin’den sorumlu olan Tolga Polat‘ın, Adana’da kardeşi Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat’ı tabanca ile vurarak öldürdüğü belirtildi. Polat’ın annesini ve kardeşini neden öldürdüğüne dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Tolga Polat Kimdir?

1975 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana İlinde tamamladıktan sonra 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazanarak 1996 yılında aynı bölümden mezun oldu.

1997 yılında Ankara Polatlı’daki Topçu ve Füze Okulunda askerlik görevini yaptı.1998 yılında Maliye Bakanlığının açmış olduğu sınavı kazanarak Adana Defterdarlığında Milli Emlak Müdürlüğünde Milli Emlak Memuru olarak memuriyet hayatına başladı. 2000 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirlerliği mesleğine başladı.

Adana-Yumurtalık ve Hatay – Altınözü İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerini yürüttü.2003 yılındaki Kaymakamlık Kursunu başarılı olarak tamamladı. Kurs sonrası, sırasıyla Adana-Aladağ, Kars-Susuz, Niğde-Çamardı, Hatay-Yayladağı Kaymakamlıkları, Bingöl ve Erzincan Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Etiketler: Son dakikaTolga Polat, Hatay Vali Yardımcısı  Afrin’den sorumlu olan Tolga Polat tabanca ile vurarak öldürdü, hatay haber, adana haber, hatay valiliği, hatay vali yardımcısı son dakika

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER