Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHataySon maçında Hatayspor’u yalnız bırakmadı.

Son maçında Hatayspor’u yalnız bırakmadı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk sıkıntılı bir sezon geçiren ve hayati öneme sahip olan son maçında Hatayspor’u yalnız bırakmadı.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk son maçında kümede kalmak için galibiyetten başka şansı olmayan Hatayspor’un bu sezon ligdeki son maçında maç öncesi soyunma odasında ziyaret ederek yaptığı konuşmayla takıma moral verdi.

Başkan Öntürk soyunma odasında teknik ekip ve hocalara hitaben “Kardeşlerim bir yıldır çok büyük bir mücadele veriyorsunuz. Hakikaten verdiğiniz mücadele takdire şayan. Bugün son maçımız. 1 milyon 700 bin Hatay’lı size dua ediyor ve inşallah bu zorlu yılın sonunda bu maçı alacaksınız. Sizlere herkes inanıyor güveniyor. Rahat olun çıkın maçınızı yapın, normal futbolunuzu oynayın. Bu maçı alacaksınız biz size inanıyoruz. İnşallah maçtan sonra da hep beraber kutlama yapacağız. Tüm ödemeleriniz bizde, endişe etmeyin. Ligde kalırsak da tüm arkadaşlara 400 biner lira prim vereceğiz. Stres yapmayın arkadaşlar. Siz zaten yetenekli futbolcularsınız. Mücadelemizi verelim ve şuradan hep beraber sevinçle gidelim inşallah.” Şeklinde konuşma yaparak takıma takımı motive etti.

 

 

“BUGÜN HATAY’IN BAYRAMI”

Başkan Öntürk’ün yaptığı bu konuşmadan sonra sahaya çıkan Hatayspor etkili bir futbol oynayarak rakibini 2-0 yenip ligde kaldı. Aldığı 3 puanla Hatayspor düşme hattından uzaklaşarak tüm vatandaşları sevince boğdu.

Maçı tribünden heyecanlı bir şekilde takip eden HBB Başkanı Mehmet Öntürk maçın ardından “6 Şubat asrın felaketiydi. Hakikaten acımız büyüktü. Hatay olarak iyi günlere, güzel günlere ihtiyacımız vardı. Bugün bize bunu Hatayspor yaşattı. Ben tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Taraftarlarımızı kutluyorum. Hatay halkının bugün bayramı hayırlı uğurlu olsun.” Diyerek sevincini dile getirdi.

Başkan Öntürk konuşmasında şehri ayağa kaldırırken Hatayspor’un motivasyon kaynağı olacağını, birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendireceğini vurgularken 6 Şubat depremlerinden sonra Hatayspor’un zor şartlarda mücadele ettiğini taraftarların da bu sıkıntılara ortak olduğunu ve takımın kendi şehrinde futbol oynayamadığını ifade edip herkese teşekkür etti.

“HATAY KAZANDI BİRLİK KAZANDI. BERABERLİK KAZANDI”

Maç sonunda açıklamalarına devam eden Öntürk “Hatay kazandı birlik kazandı. Beraberlik kazandı Şimdi inşallah, bu takımı daha kurumsal bir hale getireceğiz. Borçsuz, haçsız, ligde sürekli kalan ve başarılar elde eden bir takım haline getireceğiz. Bunun için her türlü çalışmayı yapacağız.” Diyerek takımın geleceğiyle ilgili güzel bir yol haritası çizerken teknik ekip ve futbolcuları tebrik etti.

Yönetim olarak ellerinden geleni yaparak takım için mücadele ettiklerini belirten Başkan Öntürk, tüm kulüp çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek “Hatay eğlenebilir. Hatay istediği gibi gezebilir. Allah hepinizden razı olsun.” Diyerek Hatayspor’un ligde kalmasından dolayı mutluluğunu vurguladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER