Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaHataySorumlular hak ettiği cezayı almalı

Sorumlular hak ettiği cezayı almalı

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, bugün Hatay 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde Rönesans Sitesi’nin; Kahramanmaraş 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde ise Ebrar Sitesi davasının duruşmalarının yapılacağını anımsatarak, “Kayıplarımızı geri getirmese de sorumlular hak ettiği cezayı almalıdır” dedi.
CHP’li Nermin Yılıdırım Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hatay’da Rönesans Sitesi’nde bin, Kahramanmaraş Ebrar Sitesi’nde ise bin 400’den fazla yurttaşımız, ihmaller zinciri sonucunda hayatını kaybetti. Tüm uyarılara rağmen alınmayan önlemler, sadece saniyeler içinde binlerce ocağa ateş düşürdü.
Bugün Hatay 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde Rönesans Sitesi’nin; Kahramanmaraş 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde ise Ebrar Sitesi davasının duruşması yapılacak.
Her iki sitede de yakınlarını yitiren ailelerin talebi adaletin yerine getirilmesinden başka bir şey değil. Kamu görevlileri başta olmak üzere tüm sorumluların hak ettikleri cezayı alması kayıplarımızı geri getirmese bile acılarımızı bir nebze olsun hafifletebilir” ifadelerine yer verdi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER