Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSORUNLARA ÇÖZÜM BULMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ

SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ

 

 

İki yıl önce kurulan Defne ilçesindeki sorunlara yönelik çözüm arayışlarını belli plan ve program dahilinde araştırılıp çözmeye çalıştıklarını ifade eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, “Gelen taleplere, bugünden yarına yapılabilecek sorunlar gözüyle bakamayız.  Hedefimiz, kalıcı ve uzun vadeli çalışmalara imza atmaktır. Bunun için elimizde sihirli bir değnek de yok” ifadesini kullandı.

Defne Belediyesi’nin teknik ve idari kadrosunun ortak çalışma anlayışı ile hizmet ve yatırımlara kalıcı çözümler için çaba gösterdiğini ifade eden Başkan Yaman, “Defne ilçemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Çözülebilecek çalışmaların gecikmeli olarak yapılması, Belediye çalışanlarından değil, bürokratik çalışmalardan kaynaklanıyor. Gelen taleplere, bugünden yarına yapılabilecek sorunlar gözüyle bakamayız.  Hedefimiz, kalıcı ve uzun vadeli çalışmalara imza atmaktır. Bunun için elimizde sihirli bir değnek de yok. Vatandaşlarımızı herhangi bir hak kaybına uğratmadan sorunlarına çözüm arıyoruz. İlçemiz genelinde mahalle aralarındaki kaynakçı, tesisatçı, elektrikçi gibi küçük işletmelere ruhsat verilmiyor. Bunun için Küçük Sanayi Sitesi kuruluşunu tamamladık. Toprak Kanunu’ndan çıkacak karardan sonra temelini atacağız. İlçemize yakışmayan hayvan pazarı için de yoğun bir çaba içerisindeyiz. Biz göz boyamak için iş yapmıyoruz, kalıcı çözümden yanayız” dedi.

Yapılacak çok iş olup, 2016 yılının Defne ilçesi için ‘İmar Yılı’ olacağının altını çizen Başkan Yaman, bugüne kadar sabır ve anlayış gösteren Defne halkının, yıl içerisinde yapılacak çalışmaları aynı hassasiyetle izleyip destekleyeceğine inandığını sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER