Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneSosyal Hizmet Merkezi Törenle Açıldı

Sosyal Hizmet Merkezi Törenle Açıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın telekonferans ile katılım sağladığı, Defne, Samandağ ve Arsuz ilçelerinde yapımları tamamlanan Sosyal Hizmet Merkezleri’nin açılışı, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve ilgili kurum temsilcileri tarafından gerçekleştirildi.

Defne ilçesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın telekonferans ile katılım sağladığı, açılış törenine Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Defne Kaymakamı Kadir Okatan, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Beraberindeki heyet ile birlikte Defne ilçesinde hizmete giren Sosyal Hizmet Merkezini gezen Vali Rahmi Doğan, akabinde bir konuşma gerçekleştirdi.

Vali Rahmi Doğan yaptığı  konuşmasında şunları söyledi:

“Sayın Bakanım başta zat-ı aliniz olmak üzere hazirunu saygıyla selamlıyorum. Defne Sosyal Hizmet Merkezinin açılışı için bugün burada toplandık. Arsuz ve Samandağ ilçelerimizde de Kaymakam arkadaşlarımız hazır bulunuyorlar. Sayın Bakanım öncelikle şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün Hatay’da, 3 tane Sosyal Hizmet Merkezi hizmete girecek. Bu vesileyle toplumun temeli olan aileye, çocuklarımıza, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize, şehit yakınlarımıza, gazilerimize buradan hizmet edeceğiz. Ben tekrar hem zat-ı alinize, bakanlığımıza şükranlarımı sunuyorum. Sosyal Hizmet Merkezlerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, herkesi saygıyla selamlıyorum.”

Tören Hatay Valisi Rahmi  Doğan ve protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle son buldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER