Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüSoysal Altınözü Lezzetlerini Tanıttı

Soysal Altınözü Lezzetlerini Tanıttı

 6. Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nin yer aldığı Haber Global kanalında yayınlanan Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programı yayınlanan Altınözü bölümü ile büyük beğeni topladı.

Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programına konuk olan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, zeytin diyarı ve Gastronomi kenti Altınözü’nün birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini, turizm alanlarını ve benzeri birçok kültürel ve tarihi değerini programda tanıttı.

SOYSAL: “HERKESİ ALTINÖZÜ’NE DAVET EDİYORUM”

Altınözü’nde olmaktan ve Altınözü’nün essiz lezzetlerini televizyon başındaki insanlara aktarmaktan mutluluk duyduğunu belirten Sahrap Soysal, “Çok sevdiğim Altınözü’nde olmak gerçekten muhteşemdi. Altınözü’nde her zaman evimizde gibi hissettik. Çok keyifli bir Altınözü bölümü ile karşınızdaydık. Bereket kazanımızı kaynattık. Daha fazlası için sizleri bölümümüzü izlemeye davet ediyorum” diye konuştu.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı Sahrap Soysal ve ekibine teşekkür ederek, “Haber Global ekranlarında Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programında İlçemizin kültürü ve tarihi ile özdeşleşen zengin gastronomi mutfağımızı anlattık. Altınözü derin tarihi ve binlerce çeşit yemeği ile gerçekten de bir tarih hazinesidir. Bu güzellikleri bir yandan ortaya çıkararak, bir yandan da tanıtarak ilçemize değer katıyoruz. Biz Altınözü için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER