Perşembe, Mayıs 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSoytürk ,mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi

Soytürk ,mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi


Türkiye genelinde uygulanmakta olan “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” ve “Güvenlik İstişare Toplantısı” İskenderun’da da düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

İskenderun Maliye Sarayı Toplantı Salonu’nda ilgili/yetkili kurum yöneticileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, mahallelerin genel durumu ile sorun ve ihtiyaçları hakkında değerlendirme yapmasının yanı sıra İlçemizin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında da istişare toplantısı yapıldı.

İskenderun Kaymakam’ı Soytürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Milli Emlak Müdürü Halil Özel, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammutoğlu ve mahalle muhtarları katıldı.

Vatandaşların daha mutlu, huzurlu yaşaması adına eğitim kültür sağlık, ulaşım ve vatandaşlık hizmetleri, tüm kamu hizmetleri hakkında istişarede bulunmak için sorunların tespiti açısından ‘Muhtarlarla Buluşma Toplantısı’ ve ‘Güvenlik İstişare Toplantısı’ adı altında İstişare toplantılarının İskenderun’da düzenli olarak icra edildiğini ifade eden Kaymakam Soytürk, halkın oyları ile iş başına gelen idari yapının en küçük birimi olan mahalle muhtarlarının sorun ve ihtiyaçlarını dinledi.

Halkın oylarıyla işbaşına gelen, idari yapının en küçük birimi ve temel yapısı olan mahalle muhtarlarını dikkatle dinleyen Kaymakam Soytürk, sorun ya da ihtiyaç olarak aktarılan hususları ilgili/yetkili kurum yöneticileri ile değerlendirerek, çözüme kavuşturulması noktasında fikir alış verişi yaptı.

Tüm-Bel-Sen Hatay Şubesi kınama mesajı yayımladı

Toplantı da İskenderun Milli Emlak Müdürlüğü tarafından hazırlanan slayt sunumunda, mülkiyeti hazineye ait taşınmazların (tarım arazileri v.b.) kiraya verilmesi veya satışa sunulması ile ilgili usul ve esaslar hakkında bilgilendirme de yapıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER