Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSP, kilit parti rolünde

SP, kilit parti rolünde


SP GİK üyesi Çalışkan, partinin kritik rolüne dikkat çekti. Çalışkan: ”Herkes, Saadet partisi kimi aday gösterecek, diye bakıyor. Türkiye´nin dengesi Saadet Partisi´ne göre kurulu vaziyete geldi.”

SP Defne ilçe kongresinde konuşan SP GİK üyesi Çalışkan da, önemli bir dönemde olduğumuzu ifade etti. Çalışkan, “Abartmadan söylüyorum, Saadet Partisi kurulduğu 17 yıldan beri Türkiye´de ilk defa ülke gündemini belirleyen ve bu kadar dikkatleri üzerine çeken konumda oldu. Oyu yükselişte olan bir parti olarak herkes SP´nin tavrını merak ediyor. Anket şirketlerinden de Saadet Partisi´nin kilit parti rolünde, büyük kitleyi etkileyecek potansiyele sahip olduğu ifade ediliyor. Bunu haberlerde, köşe yazılarında görüyorsunuz. Genel başkanımız, bilge tavrı ile dikkatleri üzerine çekti. Toplumun tüm kesimlerinde müthiş destek görüyor. Ülkede siyaset mekanizmasının tüm aktörlüleri, acaba bu konuda Temel bey ne diyecek diye merakla bekliyor. Yaptığı açıklamalar, tespitler, her bir cümlesiyle Türkiye´yi sarsıyor. Hamasi çıkışlar içerisinde değil, gayet ılımlı, hesaplı, kutuplaştırmadan kucaklayıcı konuşuyor” dedi.
2019´da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmede de bulunan Çalışkan, “Herkes, Saadet partisi kimi aday gösterecek, diye bakıyor. Türkiye´nin dengesi Saadet Partisi´ne göre kurulu vaziyete geldi. Şimdi bize düşen görev ataleti atarak, dim dik durarak, daha aktif çalışarak genel başkanın ülke genelinde estirdiği bu rüzgâra destek vereceğiz inşallah” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER