Perşembe, Mayıs 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSpor Medya Ödülleri Yarışması'nda M.Ali Solak Finalde

Spor Medya Ödülleri Yarışması’nda M.Ali Solak Finalde

Hatay Güney Rüzgarı Dergisi’nde yayınlanan “Huzurlu Yaşamanın Reçetesi SPOR” başlıklı makalesi ile Dünya Spor Yazarları Birliği (AIPS) tarafından Spor Medya Ödülleri Yarışması’na katılan Mehmet Ali Solak’a sertifika gönderildi.

Spor Medya Ödülleri Yarışması’nda M.Ali Solak Finalde

Aylık Güney Rüzgarı Dergisi’ni çıkartan Antakyalı Gazeteci, kısa adı AIPS olan Dünya Spor Yazarları Birliği’nden (AIPS) sertifika aldı.

Mehmet Ali Solak, Yarışmanın İkinci Aşamasına Katılma Hakkı Kazandı

Aylık Güney Rüzgarı Dergisi’ni çıkartan Antakyalı Gazeteci, “Huzurlu Yaşamanın Reçetesi SPOR” başlıklı makalesi ile Dünya Spor Yazarları Birliği (AIPS) tarafından Spor Medya Ödülleri Yarışması’nın ikinci aşamasına katılma hakkı kazanan, Türkiye’nin 10 yarışmacısından biri oldu.

AIPS Spor Medya Ödülleri’nin Bir Sonraki Sayısında Sizleri Dört Gözle Bekliyoruz

Yarışmaya dünyanın 125 ülkesinden 1746 başvurdu. Dünya Spor Yazarları Birliği (AIPS) Başkanı Gianno Merlo imzasıyla Gazeteci Mehmet Ali Solak’a gönderilen mesajda şu bilgilere yer verildi:

“Sevgili Mehmet Ali Solak. AIPS Spor Medya Ödülleri Jüri Başkanı olarak, AIPS Spor Medya Ödülleri’nin ikinci baskısına katıldığınız için tebriklerimi sunmak istiyorum. 125 ulustan 1746 başvuruya katkıda bulunarak, mesleğimizin, kültürümüzün ve spor gazetecisi olarak bağımsızlığımızın kalitesini ve önemini vurgulamak için AIPS’a katıldınız. Spor medyasıyla ilgili bu önemli diyalogu sizinle birlikte sürdürmeyi ve sizi AIPS Spor Medya Ödülleri’nin bir sonraki sayısında görmeyi dört gözle bekliyoruz. En iyi dileklerimle.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER