Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolSu Yatırımı Neden Çıkartıldı?

Su Yatırımı Neden Çıkartıldı?

Hatay Büyükşehir ve Dörtyol İyi Parti Meclis Üyesi Metin Dağlıoğlu Büyükşehir Belediye Meclis Birleşiminde, Dörtyol’a yapılacak şu şebekesi yatırımının neden iptal edildiğini sordu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Aralık 2019 Salı günü Altınözü ilçesinde yaptığı Belediye Meclis Birleşiminde gündem dışı söz talep eden Hatay Büyükşehir ve Dörtyol İyi Parti Meclis Üyesi Metin Dağlıoğlu 2020 yılı yatırım programında Dörtyol’un içme suyu şebekesinin yenileneceğine dair Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından söz verilmiş olmasına rağmen Hatsu Yatırımları içerisinde yer almamış olmasının nedenini sordu.
Hatay Büyükşehir ve Dörtyol İyi Parti Meclis Üyesi Metin Dağlıoğlu yaptığı konuşmada; “Ben Dörtyol’dan Millet ittifakının meclis üyesiyim. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından bizlere Dörtyol’un içme suyu şebekesinin yenileneceğine dair söz verildi. Fakat 2020 yılı Hatsu Yatırımları arasında Dörtyol’un içme suyu şebekesinin yenilenmesi diye bir şey yok. Bunun sebebini sayın Hatsu Genel Müdürü Mehmet Çaparali’den öğrenmek istiyoruz. İçme suyu şebekesinin yenilenmesi konusunda Dörtyol, Erzin ve Payas haricindeki bir çok ilçede önemli yatırımlar ve çalışmalar yapıldı. Bunları kıskanıyor değiliz. Aksine oldukça memnunuz ve o ilçelerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Ama bahsettiğimiz ilçelerde bu çalışmanın yapılmama sebebini bilmekte bizlerin hakkıdır.” dedi.
Hatay’ın ilk ve tek Cumhurbaşkanı olan Tayfur Sökmen’in adının bir caddeye verilmesi talebini de taşıdığını hatırlatan Hatay Büyükşehir ve Dörtyol İyi Parti Meclis Üyesi Metin Dağlıoğlu bu girişimi neticesinde D – 817 Karayolu Konfurt Kavşağı ile Ücretli Otoban arasındaki çevre yolunun adının Tayfur Sökmen Caddesi olarak belirlenmiş olmasından da mutluluk duyduğunu belirtti.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER