Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüSudan Meseleler Oyunu Sahnelenecek

Sudan Meseleler Oyunu Sahnelenecek

Altınözü’nde, tamamı öğretmen olan bir tiyatro grubu, yarın “SUDAN MESELELER” adlı oyunu sahneliyor.

Altınözü’nde görev yapan öğretmenlerden oluşan Altınperde Tiyatro Topluluğu’nun komedi türündeki oyunu “Sudan Meseleler”, ikinci kez Altınözü’nde sahneleniyor. 6 Haziran Pazartesi saat 15.00’te Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda halka açık ve ücretsiz olacak sergilenecek olan oyun, ilçede daha önce de oynanmıştı.

“Sudan Meseleler” oyununun yönetmenliğini yapan, Altınözü Halk Eğitimi Merkezi öğretmenlerinden Rezan Ezer, ikinci kez Altınözü’nde sahne alacakları için oldukça gururlu ve heyecanlı olduklarını belirterek, “Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Altınözü Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulan ve kadrosu Altınözü’nde görev yapan öğretmenlerden oluşan Altın Perde Tiyatro Topluluğumuz, 6 Haziran Pazartesi günü Altınözü’nde tekrar sahnede olacak. İlk gösterimizden sonra inanılmaz geri dönüşler aldık. Oldukça gururlu ve heyecanlıyız. Oyunumuza kaçıran ve tekrar izlemek isteyen herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Yarın Altınözü’nde saat 15.00’te, halka açık ve ücretsiz izlenebilecek oyunda rol alan öğretmen-tiyatrocular şu şekilde; ”Mustafa Emir İnci, Edip Kaya, Hatice Demir, Selen Kaygas, Melek Güzel Çoban, Mehmet Kurt, Gaffur Çoban, Güven Arslan, Bedia Sürgit, Gökhan Dinçman, Rezan Ezer” yer alacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER