Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSULTAN SOFRASI TARİHİ EVDE

SULTAN SOFRASI TARİHİ EVDE

Hatay’ın Antakya ilçesinde Hatay Sultan Sofrası Kahvaltı Salonu hizmete girdi. Turizmci işadamı Mehmet Metin Tansal’ın girişimleriyle açılan tescilli ilk kahvaltı salonu olan Antakya Kahvaltı Salonu’nun ilk misafirleri de Antakya’da görev yapan basın mensupları oldu.

TANSAL: KAHVALTI EVİ İLE YENİ BİR UFKA DOĞRU YOL ALACAĞIZ
Mehmet Metin Tansal buluşmada yaptığı kısa konuşmada, Antakya ve Hatay mutfağını daha yukarılara taşımak ve dünyaya tanıtmak amacıyla çıktığımız yolda bugün sizlere Hatay Kahvaltı Kültürünü sunacağımız Antakya Kahvaltı Evi ile yeni bir ufka doğru yol alacaklarını söyledi.
MÜŞTERİLERİMİZE YÖRESEL LEZZETLERİMİZİN TANITIMINI YAPACAĞIZ
İlk ticaretimize Tansal adını verdiğimiz mağazadan sonra ikinci mağazamızı daha sonra da Sedir isimli pastanemizi açtıklarını hatırlatan Tansal,”1990 yılında ise Türkiye’de Hatay lezzetlerini tanıtmak amacıyla Sultan Sofrasını hizmete geçirdik. Yakın zamanda da eski bir Antakya evini restore ettirip kahvaltı salonu olarak hizmete soktuk. Bugün sizlere ve tüm müşterilerimize yöresel lezzetlerimizin tanıtımını yapacağız. Umarım tüm Hataylılar da Antakya Kahvaltı Evi’ni ve menümüzü beğenirler” dedi.
Daha sonra basın mensupları kendilerine sunulan kahvaltılıkların tadına baktılar. Antakya Kahvaltı Evi Kurtuluş Caddesi Habib-i Neccar Camii karşısında tüm Hataylıları Antakya’nın yöresel lezzetlerinin tadına bakmaya bekliyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER