Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberSümerler Anfi Tiyatro Eylül Ayında Süper Konserler

Sümerler Anfi Tiyatro Eylül Ayında Süper Konserler

Sümerler Amfi Tiyatrosunun , Eylül eylül ayı etkinlik takvimi belirlendi.
Defne ilcesinde bulunan Sümerler Anfi Tiyatronun eylul ayı etkinlik programı şöyle:
ZÜLFÜ LİVANELİ
Zülfü Livaneli, Kerki I Solfej konserleri ile birlikte “Livaneli ile Sevdalım Hayat – Şarkıları ve Öyküleri” konseriyle, 11 Eylül akşamı saat 21.15’te Sümerler Açıkhava Tiyatrosu’nda olacak.
ANADOLU ATEŞİ
Anadolu Ateşi ise 18 Eylül Çarşamba günü saat 21.00’da Sümerler Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduracak kalabalıkla bir araya gelecek.
MANUŞ BABA
Manuş Baba da Eylül ayının ‘sahne’ demeye hazırlanan isimlerinden biri. Manuş Baba, 20 Eylül Cuma günü saat 21.15’teki konserde, sevilen şarkılarını yorumlayacak.
SERTAP ERENER
Sevilen sanatçı Sertab Erener, popüler şarkıları ile 21 Eylül günü saat 21.00’da Sümerler Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘sahne’ demeye hazırlanıyor.
DUMAN
Türk Rock grubu Duman, 22 Eylül Pazar saat 21.15’te sahne alacak.
ERAL BEŞİKCİOĞLU
Bir Delinin Hatıra Defteri ise 24 Eylül’de, saat 20.00’da izleyicileriyle buluşacak.
ZİAD RAHBANİ
Lübnanlı müzisyen, besteci ve piyanist Ziad Rahbani, 26 Eylül Perşembe saat 21.00’da, Sümerler Açıkhava Tiyatrosunda dinleyicileri ile buluşacak.
UĞUR YÜCEL
Uğur Yücel ise Eylül ayının 27’sinde sahne alıyor. Cuma günü saat 21.15’te sahne alacak olan Uğur Yücel, “Azınlıkta Kaldık” gösterisi ile seyircisi karşısına çıkacak.

YAŞAR
Sümerler Amfi Tiyatro’nun Eylül’deki son misafiri ise Yaşar. 28 Eylül Cumartesi saat 21.15’teki konseri ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Yaşar, sevilen albümlerinin en popüler şarkılarını onu izlemeye gelenlerle beraber seslendirecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER