Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporSüper Lig, La Liga ve Ligue 1 ABD'de Bedava İzlenebilecek

Süper Lig, La Liga ve Ligue 1 ABD’de Bedava İzlenebilecek

Bein Sports aldığı karar ile tüm futbolseverleri heyecanlandırdı. Amerika’daki yayınlarına yeni bir kanal açacak olan Bein Sports, Süper Lig, La Liga ve Ligue 1 maçlarını ücretsiz izletecek.


beIN Sports XTRA’nın Büyük İlgi Görmesi Bekleniyor

beIN Sports XTRA isimli yeni bir kanal açacak olan Bein Sports bu kanalın mobil cihazlarda da kullanımına izin verecek. Facebook’tan da canlı yayın yapacak olan kanalda, Süper Lig, La Liga veya Ligue 1 maçlarından birini seçip ücretsiz olarak izleyebileceksiniz.

beIN Sports XTRA’nın Büyük İlgi Görmesi Bekleniyor

Tüm futbolseverleri aldığı karar ile heyecanlandıran Bein Sports, Amerika’daki yayınlarına ekleyeceği beIN Sports XTRA’nın büyük ilgi görmesini ve bein Sports kullanıcı sayısını arttırmasını beklior.

Facebook’ta da canlı yayın yapacak olan kanala ilişkin açıklamada bulunan beIN Sports’un Kanada ve ABD yöneticisi Antonio Briceno, “Abonelerimiz sahip olduğumuz bu popüler ligleri istedikleri gibi seçip izleyecekler. İster televizyondan isterlerse diğer cihazlarından.. Ayrıca PSG’nin tüm iç saha maçları ve Fransa Kadın Milli Takım maçları da olacak pakette” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber
Diğer güncel spor haberleri için: Spor Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER