Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSüper Lig'in gol kralı Boupendza koronavirüs oldu, Galatasaray maçında sahada yok!

Süper Lig’in gol kralı Boupendza koronavirüs oldu, Galatasaray maçında sahada yok!

 

Hatayspor‘da bu sezon ligde 18 gol kaydederek krallık yarışında zirvede bulunan Boupendza‘nın Gabon Milli Takımı kampında yapılan son korona testi pozitif çıktı. Golcü futbolcu karantinaya alınırken, 3 Nisan’da takımı Hatay’ın Galatasaray’a karşı maçında sahada olamayacak.

Aaron Boupendza’nın Gabon Milli Takım kampında gerçekleştirilen koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Angola maçı kadrosunda yer verilmediği açıklandı.

Ganalı gazeteci Micky Jnr konuyla ilgili olarak, “Gabonlu Boupendza’nın koronavirüs testi pozitif çıktı ve takımdan izole etti” diye konuştu. Boupendza ile birlikte testi pozitif çıkan bir diğer isim olan Kevin Mayi de karantina altına alındı. İki oyuncunun durumunun gözlemlendiği bildirildi

Teknik Direktörü  Erdoğan, hücum yollarında yeni aksiyonlar denemek zorunda kalacak.

 

 

 

24 yaşındaki solak futbolcu, önceki gün Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde ülkesi Gabon’un Demokratik Kongo Cumhuriyeti’ni 3-0 yendiği yendiği maçta müthiş bir gole imza atarak, Avrupa devlerinin de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fenerbahçe’ye transfer olacağı konuşulan Boupendza için yaz transfer döneminde Hatayspor’un kapısını çalacak ekiplerin sayısının fazla olması kuvvetli bir ihtimal olarak gözüküyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER