Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberSürdürülebilir Kalkınmada Kadın Girişimcilik Çalıştayı

Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Girişimcilik Çalıştayı

 Hatay KAGİD YK Bşk.Tuban Öztürk yaptığı yazılı açıklamada sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Girişimcilik Çalıştayı düzenleyeceklerine dikkat çekerek; “Hatay Kadın Girişimciler Derneği ve DOĞAKA koordinasyonunda, ATSO ve İTSO iş birliğinde 24-25 Ekim 2019 tarihlerinde Hatay/Antakya The Shahut Otel toplantı salonunda 09:30 18:00 saatleri arasında Kadın Girişimciliğin sürdürebilir kalkınmadaki yeri ve öneminin değerlendirileceği ” Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Girişimcilik Çalıştayı” düzenlenecektir.


Bu çalıştay kapsamında ben ve Yönetim Kurulu üyesi Çiğdem KIRAL Çalıştayımıza katılacak olan ve hazırlanması sürecinde Önemli Destek veren Ak Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Dilekçe Komisyon Başkanı ve Kagider kurucu üyesi Av. M. Belma Satır hanımefendi ve bölgemiz kadın Milletvekilleri Suzan Şahin ve Sabahat Özgürsoy Çelik’i ziyaret edip Çalıştay öncesi ön çalışma ve fikir alışverişinde bulunduk.
Çok verimli geçen görüşmeler neticesinde yapılacak olan çalıştayımıza son şekli verilmiştir. Sayın vekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
İstihdamda daha çok kadın daha iyi ekonomik ve sosyal gelişmişlik demektir” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER