Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiSuriye'den Acı Haber.. Uzm. Onb. Şükrü Elibol ve Uzm Çvş Soner Enes...

Suriye’den Acı Haber.. Uzm. Onb. Şükrü Elibol ve Uzm Çvş Soner Enes Baykuş Şehit Oldu

Suriye‘nin İdlib bölgesinde hava saldırısı sonucunda 2 askerimiz (Uzm. Onb. Şükrü Elibol ve Uzm Çvş Soner Enes Baykuş) şehit olurken, 2 askerimizin de yaralandığı açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Rejim hedeflerinin derhal ateş altına alındığı belirtildi.

Suriye’den Acı Haber.. Uzm. Onb. Şükrü Elibol ve Uzm Çvş Soner Enes Baykuş Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı, “Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza düzenlenen hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgedeki Rejim hedefleri derhal ateş altına alınmış; alınmaya devam edilmektedir.

Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz. Unutulmamalıdır ki; şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır!

Bölgedeki çeşitli kaynaklardan alınan bilgilere göre; 1 adet hava savunma füze sistemi, 1 adet ZU-23 uçaksavar, 1 adet Tanksavar, 3 tank, 1 mühimmat aracı, 2 iş makinesinin imha edildiği, 3 tankın ele geçirildiği ve 114 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği öğrenilmiştir.” sözleri kaydedildi.

Uzm. Onb. Şükrü Elibol’un Şehadet Haberi Samsun’a Ateş Düşürdü

Suriye’den Acı Haber.. Uzm. Onb. Şükrü Elibol ve Uzm Çvş Soner Enes Baykuş Şehit Oldu

Uzman Onbaşı Şükrü Elibol şehadet haberi Samsun’un Alaçam ilçesine bağlı Umutlu Mahallesi’nde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi.

2 yıllık evli olan şehit askerin eşi Özlem Elibol’un 8 aylık hamile olduğu ve bir kız çocuk bekledikleri öğrenilince yürekler parçalandı. Özlem Elibol’un, 22 Ocak tarihinde sosyal medya hesabından, ‘Babasından kızımıza hediyeleri’ ifadeleriyle yaptığı paylaşımı herkesi yıktı.

Samsun Valisi Osman Kaymak “Suriye’nin İdlip bölgesinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan Samsunlu hemşerimiz Uzman Onbaşı Şükrü Elibol’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır, aziz milletimize başsağlığı dilerim” dedi.

Piyade Uzman Çavuş Soner Enes Baykuş’un Şehadet Haberi Kahramanmaraş’a Ateş Düşürdü

Piyade Uzman Çavuş Soner Enes Baykuş’un (24) şehadet haberi baba ocağı Kahramanmaraş’a ateş düşürdü.

Suriye’den Acı Haber.. Uzm. Onb. Şükrü Elibol ve Uzm Çvş Soner Enes Baykuş Şehit Oldu

Yetkililer, Hacı Mustafa Mahallesi’nde yaşayan Ali ve Zeynep Baykuş çiftine acı haberi verdi. Ailenin 3 çocuğundan biri olan Soner’in şehadet haberini alan Baykuş çifti gözyaşlarına boğuldu. Baba ocağına Türk bayrakları asılırken, yakınları ve komşuları da eve akın etti.

Evli olan şehit Soner Enes Baykuş’un yarın Kahramanmaraş’ta düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verileceği açıklandı.

Bakan Akar’dan Şehit Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Silah arkadaşlarımız, 26 Şubat 2020 tarihinde İdlib bölgesinde düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER