Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunSürücülere Emniyet Kemerinin Önemi Anlatıldı

Sürücülere Emniyet Kemerinin Önemi Anlatıldı

İskenderun Kaymakam Vekili Kerem Yüce, “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında Şehit Pamir Caddesi’nde farkındalık yaratarak sürücülerin dikkatini çekti.

Yurt genelinde emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekilen uygulama İskenderun’da da Şehit Pamir Caddesinde gerçekleştirildi. Cadde üzerinde araç sürücülerine, İskenderun Kaymakam vekili Kerem Yüce, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Trafik ekipleri, emniyet kemerinin önemini anlatan broşürler ve hediyeler verdi.

Türkiye’nin dört bir yanında il ve ilçelerde etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden İskenderun Kaymakam vekili Kerem Yüce, “Trafik kazalarında emniyet kemerinin önemi çok büyük. Yaralamalı trafik kazalarında emniyet kemeri riski 60 oranında azaltmaktadır. Bakanımızın başlatmış olduğu bir uygulama inşallah bütün sürücülerimiz vatandaşlarımız bu uygulamayı benimserler” dedi.

Daha sonra yolda geçen araç sürücüleri durdurularak broşür ile bilgilendirilip çeşitli hediyelerle emniyet kemeri takanlara teşekkür takmayanlara da takmaları konusuna dikkat çekildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER