Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHataySusuzluğa bir ay içerisinde son vereceğiz

Susuzluğa bir ay içerisinde son vereceğiz

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, ilimizde yaşanan susuzluğa bir ay içerisinde son vereceklerini söyledi

.
Milletvekili Hüseyin Yayman,  katıldığı bir  televizyon programında 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde 11 ilin zarar gördüğünü ama en çok Hatay’ın hasar aldığının altını çizdi.
Sunucunun “Hatay’da yaşanan susuzluk” ile ilgili sorusuna yanıt veren Milletvekili Yayman, “Bu tamamen yerel hizmetlerden kaynaklı bir sorun. Ben burada çıkıp şimdi gündemi değiştirerek, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yapmadığı hizmetmleri söylemek istemiyorum. Ama neden bu sorun diğer deprem bölgeleri Malatya, Gaziantep, Şanlı Urfa, Kahramanmaraş, Adıyaman’da yaşanmıyor, su sorunu sadece Hatay’da yaşanıyor. Bence bu sorunun cevabı gayet net. Ayrıca yine aynı zihniyete sahip milletvekilinin kamyona pankart asarak yapacağı su dağıtımını reklam yapmasını doğru bulmadık. Su vermek zaten doğal bir hak, bunun reklamı olmaz” dedi.

SU SORUNU EN GEÇ 1 AY İÇERİSİNDE ÇÖZÜLECEK

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, vatandaşların yaşadığı susuzluğa çare bulacaklarını ve en geç bir ay içerisinde bu sorunu çözmüş olacaklarını belirterek, “Biz üzerimize düşeni yapacağız, İller Bankası ve DSİ Genel Müdürümüzle bu konuda istişare halindeyiz. Hatay’daki susuzluğa son verilecektir. Yerel yönetimin yapamadığı sorunu çözme gayreti içerisindeyiz. Kurumlarımız altyapı çalışmalarına başladı. Buradan bizi izleyenlere 1 ay içerisinde susuzluk sorunun çözüme kavuşturacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu.

 

.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER