Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunSusuzluk Masaya Yatırıldı

Susuzluk Masaya Yatırıldı

 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrasında Hatay’da özellikle su ve kanalizasyon sistemlerinin çökmesi nedeniyle üç ilçede yaşanan olumsuzluklar ve sorunları masaya yatırmak üzere ilgili kurum yöneticilerinin de katıldığı ‘Su’ istişare toplantısı İskenderun’da yapıldı.

İskenderun Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar,Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel, İYİ Parti Milletvekili Şefik Çirkin de katıldı.

HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, DSİ (Devlet Su İşleri) genel müdürü ile İller Bankası yetkilisi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve Siyasi Parti temsilcileri, mahalle muhtarının ve Sivil toplum kuruluşları temsilcileri toplantıda hazır bulundu.

 

Depremler sonrasında birçok yerleşim yerinde yaşanan su ve kanalizasyon sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, Muhtarlar mahallelerindeki sorunlarını aktardı, ilgili birimlerin yetkilileri de çözüm için not aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER