Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSuzan Şahin "BENDE VARIM" dedi

Suzan Şahin “BENDE VARIM” dedi


Bir süredir milletvekili adayı olması beklenen CHP Kadın Kolları eski MYK üyesi ve kurultay delegesi Av Suzan Şahin Gectiğimiz pazar günü CHP genel Merkezine baş vurarak aday adayı oldu
Aday Adaylığı Baş vurusu sonrasıSosyal medya hesabından duyuran ŞahinŞunları söyledi:

“Üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum, uzun yıllardır aktif mücadele verdiğim, iki dönem Kadın Kolları MYK’sı olarak görev aldığım, Akdeniz Bölge Sorumlusu olarak sahalarda çalıştığım ve halen Kurultay Delegesi olduğum CUMHURİYET HALK PARTİSİ’nden 27. Dönem Milletvekilli’ği için Aday Adayı’yım. Alanı bilen, siyaset dilini, parti politikalarını özümsemiş, halka doğru anlatma kabiliyetleri olanların görev bilinciyle hareket etmeleri gerektigine inandığımdan dolayı aday adayı oldum. Barış, kardeşlik, ulusal egemenlik, özgürlük, eşitlik ve adalet isteyenlere çağrım var. Bugün samimi bir şekilde bedenini, ruhunu, canını ortaya koyarak bu mücadeleyi CHP yapıyor. Adalet yürüşü ve demokrasi uğruna ölümüne yürüdü milyonlar, başkaldırıldı bu çarpık düzene. Cumhurbaşkanlığı belirlenme sürecinde tutum ve gayretler tüm partilerin seçime girmesi için gösterilen çabalar beni çok etkiledi. Ortak akıl ve bilimden, demokrasiden yana dünya görüşü olan partimle onur duyuyorum. 50 + 1 O bir oyun önemini kavrayan biri olarak şahsımın +1’lere daha etkili katkısı olacağını düşündüm ve hayat felsefemlede örtüşen, önce insan diyen CHP için, ses ve nefes mücadelesine hazırım. Ben biliyorum ki parlementer sistemi gençler ve kadınlar geri getirecek Cumhuriyet kadınları görev başında ortak akıl ile el ele vereceğiz.
Aydınlığa, ilime, çağdaşlığa yürüyeceğiz. Bu ülkeye bir zafer gerek, o zafer gençlerle ve biz kadınlarla gelecek.

Bugün 6 Mayıs günlerden Deniz, Yusuf ve Hüseyin isimleri verilmiş çocuklar el ele tutuşsa bu Ülke çiçeklenir bahar gelir tüm kara parçalarına.

Ülkeye zafer gerek
gün tamda bugün
Omuz omuza verelim baharı birlikte getirelim…”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER