Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaHataySuzan Şahin'in bayram mesajı

Suzan Şahin’in bayram mesajı

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Şahin Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bayramların birlik, beraberlik, paylaşım ve barış demek olduğunu belirterek “Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, her evde huzurun ve bereketin olduğu güzel Türkiye’yi inşa edeceğimiz günlerin özlemi ve nefes alan bir dünya ile Türkiye ümidiyle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, barış ve kardeşliğin hakim olduğu nice bayramlar dilerim.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Av.Suzan Şahin yayınladığı bayram mesajında şu ifadeleri kullandı;

Millet olarak, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı, sevginin, hoşgörü ve paylaşmanın ifadesi olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kucaklaşma günleridir. Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı günlerdir. Bayramlar, coşkuyla, sevgiyle, sevinçle, neşeyle kutlanan günleridir. Ancak ekonomik zorluklar yüzünden yoksulluk ve ekonomik krizin deridenn yaşanması, milletçe coşku ve sevinçle kutlanması gereken bayram günlerimize de gölge düşürmüştür.

 

Açlık ve yoksulluğun sona erdiği, emeğin en yüce değer olarak kabul edildiği, gençlerimizin işsizlik, çocuklarımızın gelecek kaygısı yaşamadığı, hukukun siyasallaştırılamadığı, renk, dil, din, inanç ve cinsiyet ayrımı gütmeden herkesin sevgiyle kucaklaştığı nice bayramlara kavuşmak tek temennimiz.


Yoksulluğun olmadığı, herkesin güven ve huzur içinde bir arada yaşadığı bir ülke kurmak mümkün. Bunu birlik ve beraberlik içinde hep birlikte başaracağız.

 

Her günümüzün bayram sevinci ve huzuru içinde geçeceği günler yakında gelecek.


Adaletin egemen olduğu, ayrıştırıcılığın, ötekileştiriciliğin son bulduğu, birlik ve dayanışma içinde sevgi, barış ve kardeşlik temelinde yaşayacağımız bayram tadında günlerimiz olması özlemiyle, yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı, ‘Hak-Hukuk-Adalet’ şiarıyla
, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, her evde huzurun ve bereketin olduğu güzel Türkiye’yi inşa edeceğimiz günlerin özlemi ve nefes alan bir dünya ile Türkiye ümidiyle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, barış ve kardeşliğin hakim olduğu nice bayramlar dilerim.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER