Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTABAŞ: “26 Eylül de Dayanışma Gecesi yapacağız”

TABAŞ: “26 Eylül de Dayanışma Gecesi yapacağız”


İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, çözmeye çalıştıkları bazı sorunları olduğunu belirtti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’ın nezaket ziyareti sırasında mesleki sıkıntılardan söz eden Tabaş, promosyonlu traş konusunda önemli bir yol aldıklarını, kısa sürede tamamen çözeceklerine inandığını belirtti. Tabaş, Hatay’ın büyükşehir statüsüne alınmasından sonra İskenderun sınırlarının dışında açılan her berber ya da kuaför dükkanının Antakya merkezdeki odaya kaydolması gerektiğine dikkati çekerek, “bu hem esnaf için hem de odamız için ciddi bir sorun oluşturuyor. İskenderun sınırlarından 1 metre ileride dükkan açan meslektaşımız, Antakya ya gitmek zorunda kalıyor:”dedi.
486 berber, kuaför ve güzellik salonu üyelerinin bulunduğunu belirten Tabaş, birlik ve beraberlik için her yıl dayanışma gecesi düzenlediklerini, bu yıl da 26 Eylül de yapacaklarını ifade etti. Tabaş, “bizim tek amacımız üyelerimize hizmet edebilmektir” dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da, Tabaş’ın anlattığı bu sorunları yerel basına taşıyarak yardımcı olacaklarını, esnaf oda başkanlarını ziyaretlerini de sürdüreceğini ifade etti.
Oda Başkanı Tabaş, ziyaretinden dolayı Cıncık’a teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER