Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTalasemi Servisine Kütüphane kazandırdılar…

Talasemi Servisine Kütüphane kazandırdılar…


AURA Güzellik Merkezi bazı kuruluşların da desteğini alarak 8. Kütüphanelerini İskenderun Devlet Hastanesi’nin Kalıtsal Kan Hastalıkları Talasemili hastalara hizmet veren servise kazandırdı.
İskenderun Devlet Hastanesi Kalıtsal kan hastalıkları servisine Aura Güzellik Merkezi öncülüğünde Şahinbey Lojistik, Fesleğen yemekçilik ve Sercan Sevi Kuaförün destekleriyle kütüphaneye bilgisayar ve 500 adet kitap ile satranç takımı hediye edildi.
Kalıtsal kan hastalıkları Bölüm Doktoru Doçent Doktor Ayşe Oğuzhan Akkoca, kütüphaneye getirilen malzemelerin 800’ü aşan Talasemi ve Orak Hücreli kan hastasına ciddi bir moral desteği vereceğini söyledi.
Aura Güzellik merkezi yöneticilerinden Müge Güler, bugüne kadar sosyal sorumluluk projelerinin 8’incisini gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Buraya katkı yapmamıza destek olan doktorumuz Ayşegül Hanım ve Başhekim yardımcımız Mete Burakçın’a çok teşekkür ederim” dedi.
Aura Güzellik Merkezi Yöneticilerinden Serap Çam da bugüne kadar yaptıkları projelerde destek olan tüm destekçilere teşekkür ederek “Böyle güzel ve hayırlı projeleri daha da artırarak gelecek nesillerimize güzel bir dünya bırakmak istiyoruz. Bu güzel projemizde Bizlerin yanında duran ve programa gelerek büyük desteklerini veren İskenderun Kaymakamı İskenderun Yönder’in eşi Doktor Ayşenur Yönder’e de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mete Burakçın ise Hastaneye bu güzel bir hayrı yapan, katkı verenlere teşekkür ederek gerçekten de kütüphanenin çok önemli olduğunu, insanların kitap okuma alışkanlıklarına destek sağlayacağını vurguladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER