Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiTanrıkulu, Tehditlerini Sürdürüyor

Tanrıkulu, Tehditlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı‘nı dışarıdan destekleyeceklerini açıklayan ve ‘domuz bağı ve mezar evler’le anılan Hizbullah ile ilişkisi tartışılan HÜDA-PAR’ın Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, muhaliflere yönelik tehditlerini yineledi.

Tanrıkulu, CHP ve muhaliflere yine tehditler savurarak “Boşuna çırpınmayın, Medeniyet değerlerimizle ve kültürümüzle barışık olan HÜDAPAR, tüm planlarınızı boşa çıkaracaktır” ifadelerine yer verdi.

“SANDIK SİZE ‘SONUN BAŞLANGICI’ İÇİN ŞAKIRDIYOR”

Tanrıkulu devamında da, “HÜDA PAR’ın meclise girecek olması sizi ve savaş baronu ortaklarınızı çok tedirgin ediyor, farkındayız. Uykularınız kaçıyor ama haksız da sayılmazsınız. Çünkü hakikatin gür sedası ile inşallah yakında sizi rahatsız etmeye geleceğiz. Her zaman olduğu gibi sandık size ‘sonun başlangıcı’ için şakırdıyor” dedi.

CHP VE ÖZGÜR ÖZEL’İ HEDEF ALDI

CHP’yi ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i de hedef alan HÜDA PAR’lı, “Evet, bu sözümüm İslam düşmanı ve aile karşıtı bütün ahlaksızların tepkisini çekeceğini biliyordum. Ancak biri var ki herkesten önce üzerine alınıp, suçluluk psikolojisiyle kamuoyuna açıklamada bulundu ve sonun başlangıcı sözümü tehdit olarak lanse etti. O zaman demezler mi arkadaş yoksa sen Erdoğan’a sonun başlangıcı dediğinde tehdit mi etmiştin. Buradan sana sesleniyorum; Özgür Özel, korkunun ecele faydası yok” sözlerini sarfetti.

DAHA ÖNCE DE TEHDİT ETMİŞTİ

Cumhur İttifakı’na katılma kararı alan ve seçimlere AKP listelerinden girecek olan HÜDA-PAR’ın Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, sosyal medya hesabından muhalif kesimleri tehdit etmişti.

Tanrıkulu mesajında şöyle demişti:

“Soldan, sağdan, ortadan ne kadar İslam düşmanı, aile karşıtı ahlaksız varsa iyi bilsinler ki 15 Mayıs onlar için sonun başlangıcı olacaktır. Medeniyet değerlerimiz ve kültürümüz ile barışık HÜDA PAR ve halkımız tüm planlarınızı boşa çıkartacaktır. ABD size yar olamayacaktır.”

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 12 Mart 2023’te “2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldık” demişti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER