Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayTaraftar gurupları takımı ziyaret etti

Taraftar gurupları takımı ziyaret etti

 

Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Defne Grubu, Bordo-Beyazlı taraftarları temsilen Mersin Erdemli’de Hatayspor’u ziyaret ederek galibiyet sözü aldı. Özhan Hoca’ya 15 ilçe adına stadı doldurma sözü verildi.

Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin, Defne Grubu adına Orhan Gökaslan, İmat Gökaslan ve Sinan Çağlar, Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Sportif Direktör Fatih Kavlak, takım kaptanları Kamil Ahmet Çörekçi ile Erce Kardeşler ve futbolculara baklava ikram etti.

Ergin, Hatayspor’un Federasyon ve hakemler tarafından çok puan kaybettiğine dikkat çekerek “Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Defne Grubu olarak sembolikte olsa tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedik. 3 maçta 3 galibiyet aldık, o kaybedilen puanların federasyon ve hakem zaiyatı olduğunu herkes biliyor. Ama şu Rizespor’un yüzde 99 değil yüzde yüz yenerek Hatayspor’un Ligde kalacağına inanıyoruz.

 

Çünkü bu inancı Özhan Hoca ve futbolcularda görüyoruz. Bizde size bu stadı doldurma sözü veriyoruz.” Dedi.

 

ÖZHAN HOCA: HERKESİ MAÇA DAVET EDİYORUZ

 

Atakaş Hatayspor Teknik direktörü Özhan Pulat, taraftarların ziyaretine ve tatlı jestine teşekkür ederek “Hafta sonunda büyük bir maça çıkacağız bizim için final niteliğinde. Bütün Hataylı sporseverleri maça davet ediyoruz. “ dedi.

Taraftar temsilcileri, bu organizasyon konusunda yardımcı olan tesis müdürü Muhammet Koyuncu’ya teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER