Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporTaraftarlardan Hatayspor'u Ateşleme Kararı!

Taraftarlardan Hatayspor’u Ateşleme Kararı!

Hatayspor’un taraftar grupları Göztepe maçı öncesi birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, Pazartesi akşamı oynanacak karşılaşmada tribünleri doldurma kararı alındı.

Ölümüne Hatayspor, Şampiyon Hatayspor, Hatayspor Aşktır, Hatayspor Aşktır 2, Hatayspor Destanı, 1 Sevdadır Hatayspor Sayfaları yayınladıkları ortak bildiride, Bordo-Beyazlı renklere gönül veren tüm taraftarlara seslenerek, şunları söylediler:

“Büyük Hatayspor taraftarına çağrı; Takım zor bir dönemden geçiyor. Kabul ediyoruz, son haftalara istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Takım eski havasında değil. Bu durumu hepimiz eleştirdik. Birçoğunda da taraftar haklı. Ancak özellikle Antalyaspor kupa maçından sonra eleştirinin dozu abartılacak seviyelere geldiğini üzülerek görüyoruz. Unutmayalım lig devam ediyor. Bu zorlu maratonda bizlere düşen ‘Amasız destek’ olmaktır. Son zamanlarda yapacağımız pozitif yorumlar takıma olumlu yönde katkı verecektir.

Biz vazgeçersek takımı bu zorlu lig maratonunda yalnız bırakmış oluruz. Bizler uzun yıllar Süper Lig’de olmak istiyorsak bu gibi kötü zamanlarda pozitif enerji sarf etmeliyiz. Olumsuz yorumlara artık son verelim. Önümüzde Zorlu Göztepe maçı var. Stadyumu doldurarak yeni bir başlangıç yapalım. Bu takım bizim. Tribünde olarak takımı ayağa kaldıralım. Kırgınlıkları, kızgınlıkları bir kenara bırakıp takımı kucaklayalım.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER