Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTARAFTARSIZ BİR MAÇ DÜŞÜNMÜYORUM

TARAFTARSIZ BİR MAÇ DÜŞÜNMÜYORUM

 

” Bu hafta sonu yapılacak olan Silivri maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Kırıkhanspor’da Teknik Direktörü Ali Beykoz, yaptığı açıklamada, “Taraftarsız bir maç düşünemiyorum.” dedi. Kırıkhan Spor’un ilçe stadında yapılan antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Sait İlçin, “Zorlu haftalara girdiğimiz şu günlerde kırgınlıkları bir kenara bırakarak Kırıkhan Spor’u desteklememiz gerekmektedir” dedi.
Kırıkhan Şehir Stadyumunda deplasmanda alınan Arsin galibiyetinin morali ile sıkı bir çalışma içerisine giren Kırıkhanspor da yüzler gülerken, antrenman sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ali Beykoz, “Geçtiğimiz hafta Kırıkhan tarihinin en önemli maçlarından biriydi. Maçı kaybetmemiz halinde Arsinspor ile aramızda 6 puan fark olacak ve gelecek adına sıkıntılar yaratacaktı. Oyuncularımız çok iyiydi. Burası 3. lig. Sabah kahvaltısını iyi yapan iyi çalışan neticeyi de alıyor. Bizin için çok önemli bir galibiyetti ama onu şu anda unuttuk. Çünkü önümüzde ondan daha önemli bir Silivri maçı var. Bu maçta bizin için mutlaka kazanılması gereken bir maç. Önümüzde kalan 7 maç için rahat etmemiz gerekiyorsa bu maçı mutlaka almamız gerekiyor.
takımımızda şu anda Gökhan Aydıngün’ün hafif bir sakatlığı var. Cezalı futbolcumuz bulunmuyor.” dedi.
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Teknik Direktör Ali Beykoz, bu hafta yapılacak olan önemli maç öncesi taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Taraftarsız bir maç düşünemiyorum. Taraftar olmadığında, coşkusuz, bağırtısız bir maç çift kale bir idman maçı gibidir.
Kırıkhan bana göre ilçe değil, büyük bir il. Şu an PTT ligindeki takımlardan daha fazla seyirciye sahip. Kırıkhanın içerisinde bir AVM yok, bir sinema yok, bir sosyal faaliyet yok. Kırıkhanın en büyük sosyal faaliyeti iki haftada bir sahasında oynayacağı, insanların bir şölen havasına dönüştüreceği Kırıkhanspor maçıdır. Taraftarların küskünlükleri, kırgınlıkları olabilir. Ama şimdi destek zamanı ve maçın seyirciyle oynanmasını bilirim. Zaman zaman tepki koyabilirler. Ama biraz daha dikkatli olup, maçın 90 dakika olduğunu unutmamaları gerekir. Nasıl davranırlarsa davransınlar, ne derlerse desinler gerçek olan Kırıkhansporun taraftarına ihtiyacı var. Takımızın tribünlerin dolmasına ihtiyacı var. Hele ki, şu zor günlerde birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç var.
Rakibimiz Silivrinin gücünü biliyoruz. İkinci yarı yaptığı takviyeleri de göz önüne aldığımızda işimizin zor olduğunu görüyoruz. Ama takım olarak, teknik heyet olarak, futbolcu olarak bildiğimiz bir şey var, o da bu maçtan üç puanla ayrılmak.” dedi.
Takımın antrenmanını Kulüp Başkanı Sait İlçin, Futbol Şube Sorumlusu Veli Özdoğan, yeni oluşumun içerisinde yer alan Mete İçcan, Mehmet Öztürk, İsmet Öz, Bekir Mutluer, Sökmen Doğan, Ekrem Sarcan ve taraftarlar izlerken, eski başkanlardan Mete İçcan antrenmanın ardından futbolculara tatlı ikram etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER