Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberTarih Ve Medeniyetler Şehri Antakya’mızın Değerlerini Geleceğe Taşıyoruz!

Tarih Ve Medeniyetler Şehri Antakya’mızın Değerlerini Geleceğe Taşıyoruz!

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Başkan Yardımcıları Orhan Mursaloğlu ve Engin Sözer eşliğinde Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökçek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Yılmaz Antakya’nın tarihi dokusunun gün yüzüne çıkarılmasında, mevcut tarihi ve kültürel değerlerin korunmasında yürütülen çalışmalarından dolayı Gökçek’le istişarelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Antakya Belediyesi olarak yapımları devam eden Uzun Çarşı Sokak Sağlıklaştırma ve Kurtuluş Caddesi dış cephe iyileştirme projelerine verdiği desteklerden dolayı Gökçek’e teşekkürlerini iletti. 

Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökçek ise gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Başkan Yılmaz’a ve başkan yardımcılarına teşekkürlerini ileterek, kurumlar arası işbirliğine her daim önem verdiklerini, şehrin tarihi ve kültürel dokusunu gelecek nesillere aktarmakta önemli çalışmalar yürütüldüğünü, Antakya Belediyesi’nin de katkı sağladığı tüm çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER