Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunTarım Müdürlüğünden Balık ziyafeti

Tarım Müdürlüğünden Balık ziyafeti

Sarıseki İlkokulunda İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri Sarıseki İlkokulunda s gıda hijyeni, balıkların insan sağlığı üzerindeki etkileri, su israfı konularında bilgilendirme yaptı.

İlçe Tarım Müdürü Sinan Uğurlu, 6 Şubat Kahraman Maraşlı Depremi sonrasında psikolojik sıkıntılar yaşayan öğrencilerin bu durumdan kurtulmalarını hedefleyen etkinliğin üçüncüsünü Sarıseki İlköğretim okulunda gerçekleştirdiklerini söyledi.

Etkinlik kapsamında gıda hijyeni, balıkların insan sağlığı açısından önemi, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ve su israfı konularında bilgi ve eğitim çalışmaları yapıldığını da aktaran Uğurlu, sponsorlarının desteğiyle bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.

Sarıseki Mahalle Muhtarı Özcan Kayar ise muhtarlığın dışında bilimsel bir konseptte eğitim camiasına destek vermek ve farkındalık yaratmak amacıyla bu etkinliğe sponsor olduklarını ifade etti.

Kayar, iş insanları ve arkadaşlarıyla birlikte öğrencilere destek olmayı ve onların farklı deneyimler yaşamalarını sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER