Perşembe, Mayıs 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTaşlara can veriyorlar…

Taşlara can veriyorlar…

 

Defne Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak çalışmalarına devam eden Taş ustası Elif Kocaoğlu ve ekibi bu alanda harikalar yaratıyorlar.
Doğal taş ile Mozaik sanatının sevilmesi ve yaşatılması büyük bir çaba harcayan ve özveri ile çalışan usta öğretici Elif Kocaoğlu ve ekibi adeta taşlara can veriyorlar. Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun, taşlara can verem Elif Kocaoğlu ve öğrencileri ile çalışmalar yaparak, taşların dünyasını kamuoyuna aktarmak için şu bilgilere ulaştı… Elif Kocaoğlu taşların dünyası ile 10 yıl önce bir tesadüf eseri tanıştı… Doğal taş ile mozaik sanatıyla uğraşan bir yakınına yardım ederken taşların muhteşem dünyası ile tanışan Elif Kocaoğlu, bu merak ve ilgisini geliştirerek bugünlere geldi.

.
Son 1 yıldır Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak usta öğretici ünvanı ile görev yapan Elif Kocaoğlu, doğal taş ile mozaik sanatında yeni öğrenciler ve ustalar yetiştiriyor. Defne Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak usta öğretici ünvanıyla çalışmalarına devam eden Elif Kocaoğlu, şu an Armutlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hizmet binasında açılan kursta aralıksız olarak hizmet veriyor.
Şu an çalışmalarına mevcut 13 öğrencisi ile devam eden Defne Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Elif Kocaoğlu, öğrencileri ile adeta taşlara can vererek ve taşları konuşturarak, birbirinden güzel eserler ortaya koyuyorlar.
B

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER