Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaReyhanlıTayvan Dans Festivali Düzenlendi

Tayvan Dans Festivali Düzenlendi

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi‘nde bu yıl ilki düzenlenen Tayvan yaz kampı kutlaması 2022” Uluslararası Dans Festivali’nin açılışı gerçekleşti.

Festival açılışı kapsamında Tayvan Kültür Merkezi çok amaçlı sahnesinde Tayvan, Suriye Türkiye de dahil olmak üzere 3 farklı ülkeden oluşan müzik eşliğinde dans gruplarının yanı sıra Futbol gösterileri ödül geçit törenini adeta karnavala çevirdi.

Şenlik renkli görüntülere sahne oldu. İçerik olarak son derece zengin şekilde tasarlanan şenlikte sportif faaliyetler, kültürel ve bilimsel etkinlikler şenlik kapsamında dans ve gösterileri yöresi oyunu alkış aldı.

CHEN YU: MUTLU ÇOCUKLAR YETİŞTİRMELİYİZ

Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü  PROF. Dr CHIU CHEN YU, “Bizleri buluşturan herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşık 5 yıldır merkezimizde aktiviteleri hayata geçirmek buradan şenlikler festivallet müzik ve çocukların mutlu seslerini yankılatmak istiyorum. Bu hepimizin en önemlisi de Mülteci Çocuk Festivali için ilk futbol festivali! Bugün sadece Tayvan Merkez Futbol Stadyumu’nun resmi başlangıcı değil, aynı zamanda bütün Tayvandan Türkiye’ye Kardeşliğin önemli bir sembolü! Hem Spor sahamızı hayata geçirdik.” dedi.

Tören sonrasında sporda derece yapan çocuklara, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu tarafından kupaları takdim edildi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER