Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiTBMM'de Vekil Erkan Baş Rüzgarı Esti: "Vatandaş, Biz Bize Yeteriz de Biz...

TBMM’de Vekil Erkan Baş Rüzgarı Esti: “Vatandaş, Biz Bize Yeteriz de Biz Size Bir Türlü Yettiremiyoruz” Diyor

TİP Genel Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Baş, TBMM’de “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına dikkat çekti. TBMM’de uluslararası anlaşmaların görüşülmesine tepki çeken Vekil Baş,  “Saray’dan gelen bir fermanı geçen hafta yasallaştırdık, Uluslararası anlaşmaları görüşüyoruz. Vatandaş “biz bu haldeyken, ne düşünüyorlar” diyecek” ifadelerinde bulundu.

“1 Vatandaş Bile Evde Kalmadıkça Vekillerin Evde Kalmaya Hakkı Yoktur”

TİP Genel Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Baş, “Vekillerin çoğu evde kal kampanyasına katılıyor. Bir tek vatandaş bile evde kalamadığı zaman vekilin evde kalmaya hakkı yoktur. Doktorlara, sağlık emekçilerine evde kalın diyebiliyor musun ? Bu sadece sağlık ile ilgili değil aynı zamanda sosyal ve toplumsal bir sorun. Bunu burada konuşup çözemeyeceksek, kim konuşup çözecek gerçekten sormak gerekiyor.

Sizin Sarayınıza Yettiremiyoruz

Vekil, halkın sorunlarını çözme görevini aldı. Milyonlarca işçi işsiz. Biz mağdur değiliz, mahkumuz diyorlar dedi. Haftalardır halk yoksul çaresiz diye bağırıyoruz. Yardım kampanyasını neden yapıyorsunuz o zaman? “Biz Bize Yeteriz”i en son söyleyecek olan sizlersiniz. Vatandaşın bir tanesi aynen şöyle söylemiş “Biz Bize Yeteriz de biz Size bir türlü yetteremiyoruz.” Sizin sarayına yettiremiyoruz, mütehatine yettiremiyoruz, patronlarınıza yettiremiyoruz.

“Biz bize yetiyorsak, size ne ihtiyacımız var” diyor vatandaş.” sözlerinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER