Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberTBMM'nin 8 Milyon Liralık 8. Lokantası Açılıyor

TBMM’nin 8 Milyon Liralık 8. Lokantası Açılıyor

Hali hazırda 7 lokantası bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nde (TBMM) milletvekillerine hizmet verecek sekizinci yeni bahçe lokantası binası 8 milyon liraya açılıyor.

TBMM’nin 8 Milyon Liralık 8. Lokantası Açılıyor

TBMM’de açılacak 8. lokanta için 8 milyon 670 bin liraya sözleşme imzalandı. 550 kişilik lokantanın yapımının 5 ay sürmesi bekleniyor.

TBMM’nin 8. Lokantası 5 Ay Sonra Vekillerin Hizmetinde Olacak

Yeni lokanta i.in açıklamada bulunan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Tabur lokantası vardı yıkıldı. Yık yeniden yap. Meclis, kendi işleri için daha planlı olmalı” ifadelerine yer verdi.

Vekillerden talep geldiğine dikkat çeken TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç “Milletvekillerinden gelen talep üzerine daha önce bahçe lokantasının bulunduğu alana, milletvekili ve personel için ayrı ayrı olmak üzere 550 kişi kapasiteli yeni bir bahçe lokanta yapılıyor” sözlerini dile getirdi.

Güzeller, TBMM’nin 8. Lokantasını Yapacak

Tabur lokantasının daha çnce yer aldığı lokanta yıkılmış yerine ise otopark yapılmıştı. Vekillerden gelen talep üzerine söz konusu alana 8 milyon 670 bin liraya sözleşme ile 550 kişi kapasiteli yeniden lokanta yapılacak.

Vekillere hizmet verecek olan lokantayı “Güzeller” firması 5 ayda tamamlayacak.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER