Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTeke ile Kunt Milli Takım Elemelerinde…

Teke ile Kunt Milli Takım Elemelerinde…

Dörtyol Recep Atakaş Meslek Lisesi öğrencisi Burak Teke (17) ve Dörtyol Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Umut Kunt (17) Dünya Fitness Milli Takım elemelerine katılacak.

Türkiye geneli 81 ilden yaklaşık 1000 sporcunun katılması beklenen 13- 17 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar alanında yapılacak elemeler için bugün İstanbul’a hareket edecek olan Burak Teke ve Umut Kunt, Genç Erkekler kategorisinde 7 ayrı pozda yarışacaklar.

Başkan Şimşek’e İzmir Arkas Forması
Yolculuk öncesi gazetemize bir ziyaret gerçekleştiren ve yaptıkları sporla ilgili bilgiler aktaran Burak Teke ve Umut Kunt; “Fitness sağlıklı olmak, formda olmak anlamlarını içerir. Bundan dolayı, sağlık ve zinde olmak adına yapılacak olan çok çeşitli spor dallarını, bünyesinde barındırır. Spor dilinde, vücut geliştirme sporunu tanımlayacak olursak, aletli veya aletsiz olarak yapılan, insan vücudunda bulunan kasların tümünün ya da bir kısmının çalıştırılmasına yönelik çalışmalardır diyebiliriz. Fiziksel olarak, vücudun güçlendirilmesi mantığına dayanan bu spor çeşidi, kişilerin tercihlerine göre farklı mekanlarda ve farklı yöntemlerle uygulanabilir. Spor dallarının neredeyse hemen hepsinde kullanılan egzersiz yöntemleri, fitness çalışmaları esnasında da kolayca görülebilir” diye konuştular.

Elemelere kendi imkanları ile katıldıkların belirten Burak Teke ve Umut Kunt eğer ilk üçe girmeyi başarırlarsa Milli Takım Kampına katılacaklar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER