Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporTeknik Direktör Yenihayat Açıklama Yaptı

Teknik Direktör Yenihayat Açıklama Yaptı

İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat ile futbolcular 2. Lig kırmızı grupta sezon başından buyana beşte beşlik galibiyeti yorumlayarak uzun, meşakkatli süreçte, bu seriyi koruma gayretinde olacaklarını söylediler.

Turuncu Mavili kulübün teknik direktörü Bülent Yenihayat, konuk ettikleri Adıyaman maçın kritiğini yaparak; “Diğer 4 maça göre bu maçta daha bir aşağıda oyun oynadık, istediğimiz oyunu oynayamadık. Biraz da bunun sebebi haftada 3 maç. Trabzon’daki maçın yıprattığı genelde çok da favoritasyon yapmadan oynamaya çalıştık. Yorgundu oyuncularımız belirtilerini gördük.” dedi.

BAZEN KÖTÜ OYNAYARAK DA KAZANMAK GERİKİYOR…

Kazandıkları için mutlu olduklarının altını çizen Teknik adam Yenihayat; “Nihayetinde kazanılmış bir 3 puan var. Peki, iyi başlamış bir takımım var, yeni bir takım izliyoruz. Eksiklerden hep bahsediyoruz, zamanla daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Fiziksel olarak yine eksik oyuncularımız var, ondan dolayı onların hazırlanması kendi form düzeylerini yakalama süreci var, onlar da tam o seviyeye geldiklerinde daha derin kadrolu, iyi bir oyunla, daha fazla oyunu damine eden bir şekle girmeye çalışacağız. Bu arada takım kaptanımız sakatlandı, onun için üzüldük. Maçın başında bir pozisyonda ayağında bir çatlak oluştu. O da uzun süre aramızda olmayacak. Gidişat şimdilik iyi sadece biraz daha sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum. Biraz daha kalabalık olursak o anlamda da bizim için daha iyi olacaktır.” şeklinde konuştu

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER