Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporTeknik Direktör Yenihayat'tan Açıklama

Teknik Direktör Yenihayat’tan Açıklama

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden İskenderunspor’un Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, kendi evinde Balıkesirspor’u tek golle üç puanı aldıklarını belirterek takımda eksikliklerin birkaç haftaya giderileceğini söyledi.

uruncu mavili takımda transferlerle değişimin birkaç hafta içerisinde birbiri ile daha uyumlu olacağını söyleyen İskenderunspor Teknik direktör Bülent Yenihayat ,” İkinci ligde bütün takımlar zor. Onun için bizde en iyiyi yapma peşindeyiz. Güncellediğimiz kadromuz birkaç fafta içerisinde daha iyi kendini toplayacak önemli olan bu süreyi kayıpsız kapatmak” dedi.

PAZAR DEPLASMANINDAN ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Turuncu Mavili Takımın Teknik Direktörü Yenihayat hafta sonu oynayacakları Pazarspor deplasmanından üç puanla dönmek istediklerinin altını çizerek şunları söyledi: “İlk maçımızda gördüğümüz eksiklikleri bu süreçte gidermeye çalışıyoruz. Biz son dakikalarda attığımz gol ile üç puanı aldık Pazarspor’da deplasmanda son dakikada yediği gol ile üç puan bıraktı. Bizde ikinci maçımızda üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER